Έργα


View Project...

Πολυτελής κατοικία

Σκάλα Κεφαλονιάς

Η κοντινή απόσταση από την θάλασσα, καθώς επίσης και η θέση της κατοικίας, επέβαλλαν τη χρήση κουφωμάτων υψηλών προδιαγραφών. Τα μεγάλα ανοίγματα με μηχανισμό ανύψωσης και πτώσεως φύλλου και το γωνιακό χωνευτό κούφωμα, προσφέρουν υψηλή θερμομόνωση και εξαιρετικά ανεμπόδιστη θέα. Η βαφή των προφίλ αλουμινίου, έγινε με χρήση πούδρας, υπερανθεκτικής τεχνολογίας.

View Project...

Συγκρότημα εξοχικών κατοικιών

Σχινιάς Αττικής

Η θέση του συγκροτήματος, καθώς επίσης και η απόσταση του από την θάλασσα, επέβαλλαν την χρήση ειδικής κατεργασίας και βαφής των κουφωμάτων. Τα ιδιαίτερα μεγάλα ανοίγματα προστατεύονται από διάτρητα ρολά ασφαλείας.

View Project...

Αντικατάσταση κουφωμάτων σε διαμέρισμα

Γλυφάδα Αττικής

Τα νέα κουφώματα που τοποθετήθηκαν στο διαμέρισμα, εξασφάλισαν στον ιδιοκτήτη του, υψηλή θερμομόνωση και ασφάλεια. Ο χρωματισμός και η εικόνα των νέων κουφωμάτων, αναπαράγει απόλυτα την αρχική εικόνα του διαμερίσματος.

View Project...

Νεόδμητο διαμέρισμα

Γλυφάδα Αττικής

Τα κουφώματα του νεόδμητου διαμερίσματος, συνδυάζουν την θερμομόνωση με την υψηλή αισθητική. Τα περιστρεφόμενα κουφώματα σε οριζόντιο άξονα, προσφέρουν αερισμό και ανεμπόδιστη θέα.

View Project...

Διαχωριστικό χώρου

Βούλα Αττικής

Ο διαχωρισμός της βεράντας από κατασκευή αλουμίνιου σε βαφή χρώματος απομίμηση ξύλου, προσφέρει ιδιαίτερη αισθητική και αντοχή στο χρόνο.

View Project...

Nεόδμητη κατοικία

Χαλάνδρι Αττικής

Στη νεόδμητη κατοικία στο Χαλάνδρι, τοποθετήθηκαν ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου με μηχανισμό ανύψωσης και πτώσεως φύλλου για μεγαλύτερη θερμομόνωση. Η βαφή των προφίλ αλουμινίου, έγινε με χρήση πούδρας, υπερανθεκτικής τεχνολογίας.