Συνεργάτες

Η Alumil, η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής συστημάτων αλουμινίου στη Νoτιοανατολική Ευρώπη, είναι ο κύριος προμηθευτής μας τα τελευταία χρόνια.
H Alumil, με περισσότερα από τριάντα χρόνια εμπειρίας στο χώρο, είναι μία από τις πιο προηγμένες εταιρείες παγκοσμίως στον σχεδιασμό και την παραγωγή αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου. Τα συστήματα σχεδιάζονται και αναπτύσσονται από το καινοτόμο τμήμα ‘Ερευνας και Ανάπτυξης του Ομίλου και κατόπιν πιστοποιούνται από Διεθνώς αναγνωρισμένα Ινστιτούτα.
Τα συστήματα αλουμινίου Alumil παρέχουν διάφορες εναλλακτικές λύσεις και μας δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας εναλλακτικές εξατομικευμένες λύσεις, με ασφαλή, λειτουργικά και καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Website: http://www.alumil.com


Η Etem, η πρώτη εταιρεία διέλασης αλουμινίου στην Ελλάδα, με προϊόντα που έχουν δημιουργήσει τη δική τους ιστορία στον κατασκευαστικό κλάδο, αποτελεί έναν από τους βασικότερους προμηθευτές μας.
Σήμερα η Etem, δραστηριοποιείται σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο και συνεχίζει να εξελίσσει τα προϊόντα της. Τα τελευταία μάλιστα χρόνια, έχει προχωρήσει σε σημαντικές επενδύσεις, που την καθιστούν μεταξύ των πιο πολλά υποσχόμενων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Τα αρχιτεκτονικά συστήματα Etem, προσφέρουν ποικιλία λύσεων υψηλής αισθητικής και ασφάλειας, για κάθε απαιτητική κατασκευή.

Website: http://www.etem.gr


Η ΑkzoNobel,  πολυεθνική εταιρεία χρωμάτων και χημικών, είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά των πουδρών βαφής, με 32 εργοστάσια στις 5 ηπείρους και εμπορική δραστηριότητα σε περισσότερες από 80 χώρες. Οι πούδρες βαφής της AkzoNobel γνωστές με την εμπορική ονομασία Interpon αποτελούν το δικό μας στρατηγικό συνεργάτη για την βαφή των προφίλ αλουμινίου. Συγκεκριμένα, στους εκθεσιακούς χώρους μας, θα βρείτε τις διάσημες υπερανθεκτικές συλλογές Futura 2014-2017 με 53 μεταλλικές αποχρώσεις σε διάφορα εφέ και την συλλογή Structura με 75 συνολικά Ral αποχρώσεις σε ματ, sable (αμμοβολημένο) εφέ. Τόσο η Futura όσο και η Structura είναι χρωματικές συλλογές της υπερανθεκτικής τεχνολογίας Interpon D2525 με αποδεδειγμένη αντοχή (διατήρηση αρχικού χρώματος) τουλάχιστον 25 χρόνων!

Website: http://www.interpon.gr


Η Neokem, η πρώτη εταιρεία που το 1987 ξεκινάει την παραγωγή χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής στην ελληνική αγορά, για χρήση σε αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου, αποτελεί τον δικό μας ξεχωριστό συνεργάτη για την βαφή των προφίλ αλουμινίου.

Με πάνω από 45 χρόνια εμπειρίας στα χρώματα και δραστηριότητα σε περισσότερες από 25 χώρες, η Neokem συνεχίζει να καινοτομεί. Μετά από την επιτυχημένη συλλογή Prisma, με τα υπερανθεκτικά Sahara και Mesogeios, η Neokem ανέπτυξε την επίσης υπερανθεκτική συλλογή Ammos Collection. Στις εκθέσεις μας θα βρείτε όλες τις συλλογές.

Website: http://www.neokem.eu

Η Hoppe, η εταιρεία με τα ποιοτικότερα χερούλια ανοιγόμενων κουφωμάτων στην Ευρωπαϊκή αγορά, αποτελεί τον βασικότερο προμηθευτή μας.
Τα χερούλια της Hoppe, και ειδικότερα εκείνα τεχνολογίας Secustik, προσφέρουν υψηλό επίπεδο ασφάλειας. Αποτέλεσμα της υψηλής ποιότητας κατασκευής τους, η εταιρεία Hoppe προσφέρει εγγύηση καλής λειτουργίας 10 έτη.


Η Roto, η εταιρεία που πρώτη παρουσίασε το 1935, τον πρώτο μηχανισμό για ανοιγόμενα κουφώματα, είναι ο σημαντικότερος συνεργάτης μας.
Με πάνω από 80 χρόνια παρουσίας και διαρκής εξέλιξης, η Roto προσφέρει λύσεις εξαιρετικής αντοχής και ασφάλειας για όλα τα ανοιγόμενα συστήματα.

Website: http://www.eurotechnica.gr


Η εταιρεία Hautau, μία δυναμική εταιρεία με παρουσία σε 45 χώρες, αποτελεί τον δικό μας ξεχωριστό συνεργάτη.
Με πάνω από 200 πατέντες, απόδειξη της φιλοσοφίας της εταιρείας για διαρκή εξέλιξη, τα προϊόντα της καλύπτουν και την πιο απαιτητική κατασκευή. Η υψηλή ποιότητα των μηχανισμών ανύψωσης και πτώσεως φύλλου της Hautau αποτελούν την κορυφαία επιλογή.

Webiste: http://www.hautau.de